Βιογραφικό old

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Βοργιάδης Χρήστος , γεννήθηκα στη Βέροια και κατοικώ στο Διαβατό Ημαθίας.

Σπούδασα πληροφορική και συμμετέχω στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης , εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) «Δημοσιογραφία, Δημοσιογραφική Έρευνα και Social Media».

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας αγρότης και Δημοσιογράφος (Μέλος Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.) στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα (site) IMATHIOTIKIGI.GR. Αρθρογραφούσα και συνεχίζω να αρθρογραφώ (politispress.gr) στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Το 1999 εργάστηκα στην πρώην ΑΤΕ (Αγροτική Τράπεζα) στην Κρύα Βρύση Πέλλας και το 2000 στην Πολεοδομία στη Βέροια, όπου ως προγραμματιστής Η/Υ δημιούργησα βάση δεδομένων για τις οικοδομικές άδειες, που η υπηρεσία χρησιμοποιούσε για πάνω από 15 έτη.

Συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο (Ταμίας) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Διαβατού-Μέσης. Το 2015 διετέλεσα Γενικός Αρχηγός του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτεχνικού Σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ. Με δική μου πρωτοβουλία, ιδρύθηκε το 2018 ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας, όπου διετέλεσα για 4 έτη Πρόεδρος, καταθέτοντας ψυχή και αναδεικνύοντας με ιδιαίτερο πάθος και ζήλο τα προβλήματα του Αγροκτηνοτροφικού κλάδου, αγωνίστηκα για την επίλυση τους.

Συμμετέχω για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση, με τη δυναμική μου παρουσία, γνώση και εμπειρία, αλλά κυρίως λειτουργώντας ενωτικά και αποφασιστικά, υπόσχομαι να προσπαθήσω για ένα καλύτερο Πρωτογενή τομέα, πρωταγωνιστή στο Δήμο Βέροιας, με ότι συνεπάγεται αυτό για την τοπική οικονομία και την ευημερία των πολιτών του Δήμου μας.

Είμαι γέννημα θρέμμα αγροτικής οικογένειας, γονείς μου, ο Κλεάνθης και η Αικατερίνη. Έχω ένα γιο, τον Κλεάνθη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6998004707

Email: borxrhstos@gmail.com

Facebook: Χρήστος Βοργιάδης

Instagram: vorgiadischristos

Tik Tok: vorgiadis

LinnkedIn: ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΡΓΙΑΔΗΣ

website: vorgiadis.gr